Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Isključenja struje za 29. maj

Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice, Starog Rakovca, Sremskih Karlovaca, Nemanovaca, Čeneja, Čerevića, Ledinaca i Starih Ledinaca u utorak, 29. maja neće imati struje.

Omladinci Vojvodine šampioni Srbije

Omladinci FK Vojvodina još ranije su sebi obezbedili titulu šampiona Srbije, a pehar za ovaj istorijski uspeh uručen im je u nedelju, na utakmici 29. kola protiv Crvene zvezde.

Isključenja struje za 28. maj

Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice, Kisača, Kovilja, Čerevića, Ledinaca, Starih Ledinaca i Šangaja u ponedeljak, 28. maja neće imati struje.

Lekarka koja je ukazala na korupciju dobila otkaz

Doktorka Bojana Bokorov sa Instituta za onkologiju Vojvodine (IOV) dobila je otkaz na mesto docenta na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, iako je doktorki Bokorov Agencija za borbu protiv korupcije dodelila status uzbunjivača, koji podrazumeva da u roku od dve godine, dok se ne ispitaju tvrdnje o navodnoj korupciji na koju je ukazivala, ne sme da dobije otkaz.

Novosadski vunderkind će ipak ići u Nemačku

Talentovani Novosađanin Andrej Bojović ipak će učestvovati na svetskom takmičenju mladih gitarista "Andres Segovija", jer je od Pokrajinskog sekretarijata za kulturu u poslednjem trenutku dobio neophodnih 150.000 dinara.

Spremaju mlade da reaguju prilikom požara

Vatrogasni savez Novog Sada od Medicinske škole započinje seriju protivpožarne edukacije mladih, kako bi ova populacija lakše prepoznavala rizike i kako bi se bolje snalazila u uslovima kada već dođe do izbijanja požara.